Societatea agricola GreenAgro Crop SRL a fost infiintata in anul 2012 cu un capital 100% Romanesc. Sediul central este in localitatea Bordeasca Veche, Comuna Tataranu, localitatea aflata la 20 km de Focsani, pe drumul national 23A care face legatura cu Ramnicu Sarat si Braila.

Productie

Principalul domeniu de activitate este cultura cerealelor – productia. Detinem in prezent o suprafata de aproximativ 400 Ha atat in proprietate cat si in arenda pe care cultivam plante conventionale cat si plante bio. Ponderea cea mai mare a culturilor o reprezitnta graul, porumbul si floarea soarelui. Deasemenea cultivam orz, ovaz, soia, rapita si sorg. La categoria legume suntem specializati in culturi de pepeni verzi, iar din 2014 cultura plantelor medicinale va juca un rol important in activitatea firmei.

Prestari Servicii Agricole

Societatea GreenAgro presteaza servicii specifice domeniului de activitate, lucrand cu clienti diversi atat din interiorul judetului Vrancea cat si din tara. Suntem recunoscuti pentru performantele agricole dovedite in ultimii ani.

Greenagro Vanzari inputuri

Incepand cu anul 2014 GreenAgro isi extinde aria de activitate pe sectorul vanzarii de ingrasaminte, seminte, erbicide, pesticide si insecticide.