Discuitul este realizat cu discul si are ca scop maruntirea bulgarilor pe o adancime mai mare. După eliberarea terenului se executa aratura de toamna la adancimea de 18-20 cm si se face discuitul dacă solul este bulgaros. Ideal ar fi ca solul să fie umezit de ploaie în vederea asigurarii optime a patului germinativ.

Aratul, serviciu de calitate la preturi accesibile ! Aratul reprezinta unul dintre cele mai importante procese agricole in vederea recoltarii unei culturi bogate. Plugurile intra în categoria masinilor agricole de lucrat solul si sunt destinate efectuarii araturii, lucrare prin intermediul careia se realizeaza desprinderea solului in brazde, maruntirea si rasturnarea acestora pe o adancime determinata

Lucrarea este extrem de importanta, de ea depinzand in buna masura daca vor avea un potential ridicat culturile de grau, orz sau orzoaica, sau vor da o recolta atat de mica, incat nici costurile aferente infiintarii culturii nu vor putea fi acoperite. Reusita acestei lucrari depinde de cativa factori, intre care alegerea celui mai potrivit.

Plantele si florile  de obicei cresc mult mai bine si sunt mult mai sanatoase daca sunt cultivate si ingrijite pe un pamant ce contine ingrasamant. Daca terenul pe care acestea nu are, trebuie sa se aplice ingrasaminte pentru cresterea puterii lui de hranire a plantelor. GreenAgro poate fi solutia Dvs. pentru o recolta bogata.